Kielikurssit

Alkeiskurssi ke 18.45-20.15
Jatkokurssi I ma 17.00-18.30
Jatkokurssi II ke 17.00-18.30

Kevätlukukaudella 2016 kurssit alkavat 16. ja 18.1. ja kurssi kestää 10 kertaa. Opettajana kursseilla toimii latvialainen, suomea puhuva Anita Jäntti. Kurssit pidetään Rozentals-seuran tiloissa Kaisaniemenkatu 10, 7. krs. Mikäli haluat mukaan ryhmään, omalle kielitaidolle sopivasta ryhmästä voi keskustella opettajan kanssa.

Kurssimaksu on 150 euroa lukukaudelta mikäli kurssilla on vähintään 5 osallistujaa. Kurssi voidaan järjestää myös pienemmälle ryhmälle, tällöin kurssimaksu määräytyy osallistujamäärän mukaan. Kurssilaisten tulee myös olla Rozentals-seuran jäseniä, jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa (opiskelijoille 15 e, perhejäsenyys 50 e per perhe).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
info@rozentals-seura.fi

Latviankielinen keskustelukerho / Diskusiju klubs

Keskustelukerho aloittaa 31.1. ja jatkuu aina joka kuukauden viimeisenä tiistaina klo 18-19.30 seuran toimistolla. Kerhossa kuullaan latviankielinen alustus ajankohtaisesta aiheesta, minkä jälkeen keskustelua jatketaan latviaksi kahvi- tai teekupposen äärellä.  Kerho on avoin kaikille seuran jäsenille, liittymään pystyy täällä. Kerhoa vetää Taru Ojanen, jolta saa myös lisätietoja osoitteesta tarus.ojanen@gmail.com.

Lue lisää latviaksi täällä.

Finnish for Latvians

It is possible to organise private lessons in Finnish language. Please e-mail us for more details.

Latviankielistä toimintaa lapsille ja perheille

Nodarbības latviešu valodā bērniem un ģimenēm

Rozentals-seura järjestää latviankielistä kerhotoimintaa Suomessa asuville latviankielisille lapsille Helsingissä.

Somijas-Latvijas sadraudzības biedrība Rozentāla biedrība organizē vecāku un mazuļu klubiņu mazuļiem vecumā līdz 3 gadiem Helsinkos.

Lisätietoja/ Papildus informācija: info@rozentals-seura.fi