Kielikurssit

Latvian kurssit

Syksyn 2017 kurssit alkavat pian!

Aikataulu:

Alkeiskurssi ke 18.45-20.15
Jatkokurssi I ma 17.00-18.30
Jatkokurssi II ke 17.00-18.30

Opettajana kursseilla toimii latvialainen, suomea puhuva Anita Jäntti. Kurssit pidetään Rozentals-seuran tiloissa Kaisaniemenkatu 10, 7. krs. Alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille eikä aiempaa osaamista tarvita. Mikäli haluat mukaan jatkoryhmään, omalle kielitaidolle sopivasta ryhmästä voi keskustella opettajan kanssa.

Kurssimaksu on 150 euroa lukukaudelta mikäli kurssilla on vähintään 5 osallistujaa. Kurssi voidaan järjestää myös pienemmälle ryhmälle, tällöin kurssimaksu määräytyy osallistujamäärän mukaan. Kurssilaisten tulee myös olla Rozentals-seuran jäseniä, jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa (opiskelijoille 15 e, perhejäsenyys 50 e per perhe).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
info@rozentals-seura.fi

Lue myös latvian opiskelijan ja Rozentals-seuran hallituksen jäsenen Pauliina Sundqvistin haastattelu aiheesta!

Jos haluat lisätietoa kursseista, täytä allaoleva lomake ja lähetämme sinulle sähköpostia uusien kurssien alkaessa.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Latviankielinen keskustelukerho / Diskusiju klubs

Keskustelukerho kokoountuu joka kuukauden viimeisenä tiistaina klo 18-19.30 seuran toimistolla. Kerhossa kuullaan latviankielinen alustus ajankohtaisesta aiheesta, minkä jälkeen keskustelua jatketaan latviaksi kahvi- tai teekupposen äärellä.  Kerho on avoin kaikille seuran jäsenille, liittymään pystyy täällä. Kerhoa vetää Taru Ojanen, jolta saa myös lisätietoja osoitteesta tarus.ojanen@gmail.com.

Lue lisää latviaksi täällä.

Finnish for Latvians

It is possible to organise private lessons in Finnish language. Please e-mail us for more details.

Latviankielistä toimintaa lapsille ja perheille

Nodarbības latviešu valodā bērniem un ģimenēm

Rozentals-seura järjestää latviankielistä kerhotoimintaa Suomessa asuville latviankielisille lapsille Helsingissä.

Somijas-Latvijas sadraudzības biedrība Rozentāla biedrība organizē vecāku un mazuļu klubiņu mazuļiem vecumā līdz 3 gadiem Helsinkos.

Lisätietoja/ Papildus informācija: info@rozentals-seura.fi