Rozentāls-seura r.y.

järjestösihteeri / tuottaja
jenni@rozentals-seura.fi
+358 45 1058815

Jenni Kallionsivu nauttii saadessaan mahdottomat asiat onnistumaan. Seurassa hän vastaa yhdessä hallituksen ja muiden vapaaehtoisten kanssa taloushallinnosta, viestinnästä sekä seuran tapahtumien tuotannosta. Hän työskentelee Rozentāls-seurassa 30 tuntia kuukaudessa ja muun ajan hän pyörittää noin miljoonaa muuta projektia, mukaan lukien Runoajelua, latviaksi Dzejas brauciens. www.poetryride.com. Lisäksi hän opettaa varainhankintaa ja bloggaa siitä Rahaa rattaisiin -blogissa.

Anita Jäntti
latvian kielen opettaja

Anita Jäntti pitää opettamisesta ja hänellä on siitä pitkä kokemus. Hän on opettanut kieliä ja taidehistoriaa eri oppilaitoksissa – kouluissa, yliopistoissa ja aikuisten kursseilla. Opettamisen lisäksi hän pitää uusiin ihmisiin, kieliin, kulttuureihin tutustumisesta. Anita on valantehnyt kielenkääntäjä ja hän on työskennellyt myös Latvian ulkoministeriössä sekä televisioyhtiön ohjelmapäällikkönä.

Alise Polačenko
latviankielisen lastenkerhon ohjaaja

Alise Polačenko valmistui Latvian kulttuuriakatemiasta näyttelijäksi vuonna 2013. Hän on työskennellyt Latvian kansallisteatterissa ja Valmieran teatterissa. Muutettuaan Helsinkiin vuonna 2016 hän on opettanut draamaa lapsille ja nuorille sekä ohjannut Rozentāls-seuran lastenkerhoa. Alise on kehittänyt kerhoa varten leikkiä hyödyntäviä menetelmiä, jotka kehittävät lasten luovuutta, mielikuvitusta ja kykyä toimia ryhmässä.

Alise Polačenko 2013.gadā absolvēja Latvijas Kultūras akadēmiju iegūstot grādu ”Dramatiskā teātra aktiera mākslā”. Vēlāk spēlējusi Latvijas Nacionālajā un Valmieras Dramas teātrī. Nu pārcēlusies uz dzīvi Helsinkos un pasniedz aktiermeistarības, runas un kustības nodarbības bērniem un pusaudžiem.
Rozentāļos darbojas kopš 2016.gada pavasara, kur vada latviešu valodas pulciņu.
Pakāpeniski iepazīstot mazos audzēkņus, viņu dotības un intereses, Alise ir izstrādājusi nodarbību metodiku ar rotaļu elementiem, kas attīsta bērna radošo domāšanu, iztēli un prasmi sadarboties komandā.

Opettajiin ja kerhonohjaajiin saa yhteyden osoitteen info@rozentals-seura.fi kautta.

Ota yhteyttä!

Voit lähettää viestisi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla olipa se kehittysideoita, risuja, ajatuksia, hajatelmia, mielensäpahoittamista, kehuja, havunoksia tai mitä tahansa.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostil (pakollinen)