Henkilökunta

toiminnanjohtaja
jenni@rozentals-seura.fi
+358 45 1058815

Jenni Kallionsivu unelmoi tulevaisuudesta, jossa Suomessa ilmestyy yhtä paljon latvialaisia kirjoja kuin Latviassa suomalaisia. Häntä kiinnostaa kulttuuri dainoista designiin sekä historia.  Hän työskentelee Rozentāls-seurassa 50% työajastaan ja muun ajan hän pyörittää noin miljoonaa muuta projektia, mukaan lukien Runoajelua, latviaksi Dzejas brauciens. Lisäksi hän bloggaa työelämästä osoitteessa www.rahaarattaisiin.fi ja vetää blogin aihepiiriin liittyviä koulutuksia.

Anita Jäntti
latvian kielen opettaja

Anita Jäntti pitää opettamisesta ja hänellä on siitä pitkä kokemus. Hän on opettanut kieliä ja taidehistoriaa eri oppilaitoksissa – kouluissa, yliopistoissa ja aikuisten kursseilla. Opettamisen lisäksi hän pitää uusiin ihmisiin, kieliin, kulttuureihin tutustumisesta. Anita on valantehnyt kielenkääntäjä ja hän on työskennellyt myös Latvian ulkoministeriössä sekä televisioyhtiön ohjelmapäällikkönä.

Ota yhteyttä!

Voit lähettää viestisi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla olipa se kehitysideoita, risuja, ajatuksia, hajatelmia, mielensäpahoittamista, kehuja, havunoksia tai mitä tahansa.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostil (pakollinen)