Jäsenmatka: Zemgale, Latvian eteläisin maakunta

Tule mukaan Rozentāls-seuran jäsenmatkalle Zemgaleen, Latvian eteläiseen maakuntaan! Matkalla tutustutaan Zemgaleen monista eri näkökulmista kulttuurihistoriasta panimokierrokseen. Matkanjohtajana Jenni Kallionsivu.

MATKAOHJELMA 16.4.-20.4. 2020

16.4. Helsinki – Tallinna klo 10.30 – 12.30 Tallink Megastar

Ajo Jelgavaan, lounastauko matkan varrella, majoittuminen hotelli Jelgavaan. Omakustanteinen illallinen Jelgavassa.

17.4.
Billītes eli Edvarts Virzan ja  Elza Stērsten kotimuseo, jossa Anna Žīgure ja Jukka Rislakki ottavat meidät vastaan ja kertovat paikasta. Keittolounas ja kahvit.

Opastettu kävelykierros Jelgavassa.

Yö hotelli Jelgavassa.

18.4.
Rundālen linna, jossa opastettu kiertokäynti.

Majoittuminen hotelli Mežotnessa.

19.4.
Pokaiņin mystinen metsä.

Omakustanteinen lounas Zoltnersin panimoravintolassa.

Opastettu kierros Zoltnersin panimossa.

Majoittuminen hotelli Dobelessa.

20.4..

Opastettu kierros Dobelen käsityömuseossa.

Ajo Tallinnaan, lounastauko matkan varrella.

20.4. Tallinna – Helsinki klo 19.30 – 21.30 Tallink Megastar

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkapojat Oy.

Matkan hintaan 475 e kuuluu laivamatkat kansipaikoin, bussikuljetukset ohjelman mukaan, hotellimajoitus 2 hengen huoneissa, aamiaiset, ohjelma sekä lounas 17.4. Billīteksessä.

Matkalle osallistujien on oltava Rozentāls-seuran jäseniä. Liittyä voi ilmoittautumisen yhteydessä.

Sitovat ilmoittautumiset 31.1. mennessä.

Kaikille mukaan tulijoille suosittelemme lämpimästi matkavakuutusta mahdollisten viime hetken peruutusten sekä muiden ennalta-arvaamattomien tilanteiden varalta!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset jenni@rozentals-seura.fi tai alla olevalla lomakkeella.

%MCEPASTEBIN%