Latvian kesäkurssi. Suinkulähteet kesällä Cēsiksessä

Latvian kesäkurssi etäopiskellen

Haluatko opiskella latviaa kesäisissä tunnelmissa turvallisesti etäopiskellen? Latvian kesäkurssi järjestetään 20.5.-17.6. torstaisin klo 17.15 Zoom-etäyhteydellä. Kurssi sopii latvian alkeiskurssin käyneille tai latvian alkeet muuten omaksuneille.

Kurssilla opiskellaan kesäsanastoa ja puhekieltä sekä tietysti myös kielioppia käytännönläheisestä näkökulmasta. Tavoitteellisen kielenopiskelun lomassa tutustutaan muun muassa latvialaisiin ruokiin ja juomiin, kiinnostaviin kesäkohteisiin Latviassa sekä tietysti latvialaisiin juhannusperinteisiin lauluineen. Opettajana toimii Pauls Balodis.

”Tämä on aivan mahtava tilaisuus päästä vähän kärryille latvian kielestä! Pauls on niin kärsivällinen, mutta päättäväinen ja etenee kivalla vauhdilla” kirjoitti latvianopiskelija Meeri Paulsin opettamasta latvian alkeiskurssista. ”Kurssi oli erinomaisesti laadittu, täysin tietämätön pääsi hieman jyvälle latvian kielestä ja Latviasta. Ammattilaisten työtä oli tämän kurssin laatiminen” kuvaili Arja seuran järjestämää Opi latviaa! -tilaisuutta, jossa Pauls kertoi latvian kielen perusteista. Olet tervetullut mukaan innostavalle, rennolle mutta tehokkaalle kurssille!

Jos haluat kerrata latvian alkeita ennen kurssia, käy tutustumassa kokoamiimme linkkeihin täällä. Linkeistä löydät sekä oppimateriaaleja netissä kuin myös monenlaista muuta kiinnostavaa. Kurssille ovat tervetulleita niin seuran järjestämällä alkeiskurssilla olleet kuin myös muuten latviaa oppineet.

Kurssilla on käytössä Laipa A1 –oppikirja ja -työkirja. Kurssilaiset hankkivat kirjat itse, mutta seuran henkilökunta auttaa tarvittaessa tilaamisessa. Osallistuaksesi kurssille tarvitset oppikirjojen lisäksi toimivan nettiyhteyden.

Kurssin hinta on 80 euroa ja kurssilaisten on oltava Rozentāls-seuran jäseniä. Kysy lisätietoja ja varaa paikkasi info@rozentals-seura.fi. Voit ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun 80 euroa: mikäli et jo ole Rozentāls-seuran jäsen, sitoudut myös maksamaan jäsenmaksun 30 e (opiskelijat 15 e). Jäsenenä saat noin kuukausittain ilmestyvän jäsenkirjeen sekä mahdollisuuden osallistua seuran järjestämille kursseille, retkille ja muihin jäsentapahtumiin. Seuran jäsenenä tuet myös suomalais-latvialaista kulttuuriyhteistyötä!

Kuva Cēsiksestä: Jouko Santala

Ei kommentteja