Henkilökunta

toiminnanjohtaja
jenni@rozentals-seura.fi
+358 45 1058815

Seuran toiminnanjohtaja Jenni Kallionsivu unelmoi tulevaisuudesta, jossa Suomessa ilmestyy yhtä paljon latvialaisia kirjoja kuin Latviassa suomalaisia. Häntä kiinnostaa kulttuuri dainoista designiin sekä historia, mutta sitäkin enemmän tulevaisuus. Jenni työskentelee Rozentāls-seurassa 50% työajastaan ja muun ajan hän pyörittää noin miljoonaa muuta projektia, mukaan lukien Runoajelua, latviaksi Dzejas brauciens. Lisäksi hän bloggaa työelämästä osoitteessa www.jennikallionsivu.fi

Seuran latvianopettaja Anita Jäntti pitää opettamisesta ja hänellä on siitä pitkä kokemus niin Rozentāls-seurasta kuin muualtakin. Hän on opettanut kieliä ja taidehistoriaa eri oppilaitoksissa: kouluissa, yliopistoissa ja aikuisten kursseilla.

Opettamisen lisäksi Anita pitää uusiin ihmisiin, kieliin sekä kulttuureihin tutustumisesta. Anita on valantehnyt kielenkääntäjä ja hän on työskennellyt myös Latvian ulkoministeriössä sekä televisioyhtiön ohjelmapäällikkönä.

Seuran latviankielisen lasten toiminnan opettaja Zane Uitto on muusikko, joka on opiskellut muun muassa Sibelius-akatemiassa. Hänellä on runsaasti kokemusta niin lasten kuin aikuistenkin ohjaamisesta.

Seurassa hän vetää latviankielistä lasten toimintaa yhdessä Vivita Kauperen kanssa.

Latviankielisen lasten toiminnan opettaja

Vivita Kaupere

Ota yhteyttä!

Voit lähettää viestisi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla olipa se kehitysideoita, risuja, ajatuksia, hajatelmia, mielensäpahoittamista, kehuja, havunoksia tai mitä tahansa.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostil (pakollinen)