Kielikurssit

Latvian kurssit

Aloita nyt latvian kielikurssi! Rozentāls-seura järjestää latvian kursseja etäopetuksena, joten voit osallistua niille mistä tahansa.

”Kurssi on ollut aivan mahtava tilaisuus päästä vähän kärryille latvian kielestä! Pauls on niin kärsivällinen, mutta päättäväinen ja etenee kivalla vauhdilla. Ja mahtavaa on myös, että osallistujissa on jo latviaa osaavia henkilöitä. Se antaa uskoa, että tämän kielen VOI oppia! ?

– Meeri”

Tule mukaan opiskelemaan innostaville ja kannustaville kursseille! Syksyllä 2023 jatkoryhmät jatkavat samoina ajankohtina kuin aiemminkin ja alkeiskurssi pidetään keskiviikkoiltaisin. Kurssit alkavat ke 27.9. ja to 28.9. 2023.

Alkeiskurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 19.15-20.45.

Jatkokurssi 1 eli alkeiskurssin suorittaneet torstaisin klo 19.15-20.45.

Jatkokurssi 2 eli kaksi vuotta latviaa opiskelleet jatkavat opintojaan keskiviikkoisin klo 17.15-18.45.

Jatkokurssi 3 eli kolme vuotta latviaa opiskelleet jatkavat opintojaan torstaisin klo 17.15-18.45.

Anita Jäntin opettama jatkoryhmä sopii kurssin alkamisesta suoraan opettajan kanssa.

Jokainen latvian kielikurssi sisältää 20 opetustuntia 10 kurssikerran aikana. Kursseilla käytetään oppikirjoja: saat sähköpostitse ohjeet kirjan hankintaan.

Ilmoittaudu etäkursseille: linkki lomakkeeseen. Mikäli osaat jo jonkin verran latviaa ja mietit, mille kurssille kuuluisit, ota yhteyttä info@rozentals-seura.fi.

Pauls Balodis (neljäs vasemmalta) ja opiskelijoita seuran kesäkurssilla Ventspilsissä 2022

Etäkursseilla opettajana toimii latvialainen, mutta suomea puhuva Pauls Balodis. Kurssille osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja laitteen jolla sitä käytetään: kurssin alustana toimii Zoom.

Jo pidempään latviaa opiskelleiden lähiopetuksena järjestettävällä kurssilla opettajana toimii latvialainen, suomea puhuva Anita Jäntti. Kurssi pidetään Rozentāls-seuran tiloissa Kaisaniemenkatu 10, kahdeksannessa kerroksessa.

Kurssimaksu kaikilla kursseilla on 150 euroa lukukaudelta, mikäli kurssilla on vähintään 5 osallistujaa. (Kurssi voidaan osallistujien niin toivoessa järjestää myös pienemmälle ryhmälle, tällöin kurssimaksu määräytyy osallistujamäärän mukaan.) Kurssilaisten tulee myös olla Rozentāls-seuran jäseniä, jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa (opiskelijoille 15 e, perhejäsenyys 50 e per perhe).

Rozentāls-seuran kustantama, erityisesti itsenäiseen opiskeluun soveltuva oppikirja Somu soma: latviaa suomalaisille löytyy tästä linkistä. Linkkejä ja muuta luettavaa latvian kieleen liittyen: Latvian opiskelu onnistuu vaikka kotisohvalla.

Mikäli haluat saada lisätietoa tulevista latvian kursseista, liity sähköpostilistalle: liittymislomake aukeaa tästä linkistä.

Lisätietoja:
info@rozentals-seura.fi