Kielikurssit

Latvian kurssit

Latvian alkeiskurssi järjestetään syksyllä 2021 etänä! Kurssi pidettää keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ja se alkaa ke 29.9. Kurssi sisältää 20 opetustuntia 10 kurssikerran aikana. Ilmoittaudu sähköpostitse info@rozentals-seura.fi.

Jatkokurssi 1 eli alkeiskurssin suorittaneet jatkavat opintojaan etänä 16.9. alkaen torstaisin klo 17.15: varaa paikkasi sähköpostitse info@rozentals-seura.fi.

Aiemmin lähiopetuksessa olleet ryhmät sopivat jatkosta opettajan kanssa.

Etäkursseilla opettajana toimii latvialainen, mutta suomea puhuva Pauls Balodis. Kurssille osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja laitteen jolla sitä käytetään: kurssin alustana toimii Zoom. Opettajana Helsingissä järjestettävillä kursseilla toimii latvialainen, suomea puhuva Anita Jäntti. Kurssit pidetään Rozentāls-seuran tiloissa Kaisaniemenkatu 10, 7. krs.

Kurssimaksu kaikilla kursseilla on 150 euroa lukukaudelta, mikäli kurssilla on vähintään 5 osallistujaa. (Kurssi voidaan osallistujien niin toivoessa järjestää myös pienemmälle ryhmälle, tällöin kurssimaksu määräytyy osallistujamäärän mukaan.) Kurssilaisten tulee myös olla Rozentāls-seuran jäseniä, jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa (opiskelijoille 15 e, perhejäsenyys 50 e per perhe).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
info@rozentals-seura.fi

Rozentāls-seuran kustantama oppikirja Somu soma: latviaa suomalaisille löytyy tästä linkistä. Linkkejä ja muuta luettavaa latvian kieleen liittyen: Latvian opiskelu onnistuu vaikka kotisohvalla.

Mikäli haluat saada lisätietoa tulevista latvian kursseista, täytä alla oleva lomake.

Haluan lisätietoja latvian kielen kursseista.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Latviankielistä toimintaa lapsille ja perheille

Rozentāls-seura järjestää latviankielistä kerhotoimintaa Suomessa asuville latviankielisille lapsille Helsingissä.