Kielikurssit

Latvian kurssit

Latvian alkeiskurssi järjestetään syksyllä 2021 etänä! Kurssi pidettää keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ja se alkaa ke 29.9. Kurssi sisältää 20 opetustuntia 10 kurssikerran aikana. Ilmoittaudu sähköpostitse info@rozentals-seura.fi.

Jatkokurssi 1 eli alkeiskurssin suorittaneet jatkavat opintojaan etänä 16.9. alkaen torstaisin klo 17.15: varaa paikkasi sähköpostitse info@rozentals-seura.fi.

Aiemmin lähiopetuksessa olleet ryhmät sopivat jatkosta opettajan kanssa.

Etäkursseilla opettajana toimii latvialainen, mutta suomea puhuva Pauls Balodis. Kurssille osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja laitteen jolla sitä käytetään: kurssin alustana toimii Zoom. Opettajana Helsingissä järjestettävillä kursseilla toimii latvialainen, suomea puhuva Anita Jäntti. Kurssit pidetään Rozentāls-seuran tiloissa Kaisaniemenkatu 10, 7. krs.

Kurssimaksu kaikilla kursseilla on 150 euroa lukukaudelta, mikäli kurssilla on vähintään 5 osallistujaa. (Kurssi voidaan osallistujien niin toivoessa järjestää myös pienemmälle ryhmälle, tällöin kurssimaksu määräytyy osallistujamäärän mukaan.) Kurssilaisten tulee myös olla Rozentāls-seuran jäseniä, jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa (opiskelijoille 15 e, perhejäsenyys 50 e per perhe).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
info@rozentals-seura.fi

Rozentāls-seuran kustantama oppikirja Somu soma: latviaa suomalaisille löytyy tästä linkistä. Linkkejä ja muuta luettavaa latvian kieleen liittyen: Latvian opiskelu onnistuu vaikka kotisohvalla.

Mikäli haluat saada lisätietoa tulevista latvian kursseista, täytä alla oleva lomake.

Haluan lisätietoja latvian kielen kursseista.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)