Kielikurssit

Latvian kurssit

Järjestämme 20.5.-17.6. latvian kesäkurssin etänä. Kurssi sopii latvian alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot muuten omaksuneille. Lue lisää täältä.

Mikäli haluat saada lisätietoa tulevista latvian kursseista, täytä alla oleva lomake.

Haluan lisätietoja latvian kielen kursseista.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Rozentāls-seuran kustantama oppikirja Somu soma: latviaa suomalaisille löytyy tästä linkistä. Linkkejä ja muuta luettavaa latvian kieleen liittyen: Latvian opiskelu onnistuu vaikka kotisohvalla.

Etäkurssilla opettajana toimii latvialainen, mutta suomea puhuva Pauls Balodis. Kurssille osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden: kurssin alustana toimii Zoom. Opettajana Helsingissä järjestettävillä kursseilla toimii latvialainen, suomea puhuva Anita Jäntti. Kurssit pidetään Rozentāls-seuran tiloissa Kaisaniemenkatu 10, 7. krs.

Kurssimaksu kaikilla kursseilla on 150 euroa lukukaudelta, mikäli kurssilla on vähintään 5 osallistujaa. (Kurssi voidaan osallistujien niin toivoessa järjestää myös pienemmälle ryhmälle, tällöin kurssimaksu määräytyy osallistujamäärän mukaan.) Kurssilaisten tulee myös olla Rozentāls-seuran jäseniä, jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa (opiskelijoille 15 e, perhejäsenyys 50 e per perhe).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
    info@rozentals-seura.fi

Turussa teemme yhteistyötä TSL:n kanssa, joka järjestää syksyllä latvian alkeiskurssin. Lisätietoja TSL:n sivuilta

Latviankielistä toimintaa lapsille ja perheille

Rozentāls-seura järjestää latviankielistä kerhotoimintaa Suomessa asuville latviankielisille lapsille Helsingissä.