Jäsenretki Fiskarsiin 23.9.2023

Rozentāls-seuran residenssitaiteilijaksi vuonna 2023 on valittu kuvataiteilija Ieva Saulīte, josta voit lukea enemmän jutusta Paikkaa kunnioittavaa taidetta. Perinteiseen tapaan seuran jäsenet tapaavat residenssitaiteilijan jäsenretkellä upeaan syksyiseen Fiskarsiin.

Retkeläisillä on aikaa tutustua Fiskarsin näyttelyihin ja putiikkeihin. Kuva Ivanda Jansone.

Retkipäivä on la 23.9. Lähtö Helsingistä tapahtuu klo 10 ja palaamme viimeistään klo 19. Jäsenretki maksaa 40 e Rozentāls-seuran jäsenille. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Aloitamme retkipäivän ohjelman taiteilijatapaamisella, jossa Rozentāls-seuran residenssitaiteilija 2023 Ieva Saulīte kertoo meille työstään. Tilaisuus on englanninkielinen, mutta tulkkaus suomeksi järjestyy tarvittaessa. Tämän jälkeen nautimme herkullista savulohikeittoa sekä kahvit ravintola Kuparipajassa (lounas sisältää keiton, leivän ja kahvin, erityisruokavaliot otetaan toki myös huomioon). Lounaan jälkeen retkeläisillä on vapaata aikaa Fiskarsissa, kunnes lähdemme takaisin kohti Helsinkiä klo 17.

Ilmoittaudu retkelle tällä lomakkeella. Muistathan myös kertoa lomakkeella mahdollisesta erikoisruokavaliostasi! Lisätietoja retkestä saa Jenni Kallionsivulta, jenni@rozentals-seura.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuran yhdeksännelle jäsenretkelle Fiskarsiin!

1 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *