Valokuvakilpailu: Aika matka!

Aika matka! -valokuvakilpailu

Suomi-Latvia ystävyysseura Rozentāls-seura ry järjestää valokuvakilpailun, jossa etsitään näkemyksellisiä ja puhuttelevia kuvia Latviasta. Tarkoituksena on tuoda esille eri ihmisten näkemyksiä ja kokemuksia Latviasta. Kilpailu on avoin kaikille valokuvauksen harrastajille.

 

Valokuvakilpailun aihe on: Aika matka!

 

Kilpailuun osallistutaan digitiedostoilla. Kuvat tulee lähettää sähköpostilla viimeistään 30.11.2015.

Kilpailuun voi osallistua enimmillään kolmella Latviassa otetulla digikuvalla tai yhdellä kolmen digikuvan sarjalla. Myös skannatut kuvat hyväksytään digitaalisina tiedostoina.

 

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama

Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet

Kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun

 

Palkinnot:

  1. Matkapaketti (Lentolahjakortti ja hotelliyö kahdelle Radisson Blu Daugava -hotellissa Riiassa)

2.-3. Kirjapaketteja

 

 

Kuvan lähettäminen:

Valokuvat (JPG-muodossa) lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kuvakisa@rozentals-seura.fi

1) Kirjoita valokuvan tiedostonimeen kuvan nimi.

2) Kirjoita sähköpostiviestiin selkeästi:

  • kuvan ja/tai kuvien nimet sekä kuvauspaikka
  • oma nimi
  • oma osoite
  • oma puhelinnumerosi

 

Voittajan valitsee Rozentāls-seuran hallituksen edustajasta ja valokuvauksen asiantuntijoista koostuva raati. Raati tai raadin perheenjäsenet eivät itse saa osallistua kilpailuun.

 

Kilpailun parhaimmat otokset julkaistaan osoitteessa www.rozentals-seura.fi ja Kulttuurikirja 2016:ssa.

 

Osallistumalla Rozentāls-seura ry:n valokuvakilpailuun vakuutat, että kuvasi on sinun alkuperäinen teoksesi eikä se loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia. Rozentāls-seura ry ei vastaa mistään valokuvauskilpailuun osallistumisestasi aiheutuvista vahingoista. Osallistumalla kilpailuun annat Rozentāls-seura ry:lle oikeuden jäljentää, asettaa esille, painaa tai käyttää kilpailukuvia missä tahansa muodossa seuran viestinnällisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin tai kilpailuun liittyviin toimituksellisiin tarkoituksiin ilman erillistä korvausta.

Tämä tarkoittaa sitä, että  Rozentāls-seura ry:llä on oikeus julkaista palkitut kuvat kilpailun tulosten esittelyn yhteydessä ilman erillistä korvausta internet-sivuillaan sekä julkaisuissaan tai muussa muodossa. Kuvia voidaan muokata ja rajata toimituksellisista syistä. Rozentāls-seura ry varaa oikeuden julkaista nimesi ja kotikaupunkisi kilpailuun liittyvissä markkinoinnillisissa ja toimituksellisissa tarkoituksissa. Rozentāls-seura ry ei luovuta kuvia kolmannelle osapuolelle ilman lupaa ja kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Ei kommentteja

Kommentoi ensimmäisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *