Matkailulatvia

Kiinnostaako latvian kieli? Entä Kuurinmaa? Rozentāls-seura järjestää 4.5. klo 17 etänä toteutettavan Matkailulatvia-tapahtuman latvian kielen alkeista ja/tai Kuurinmaan matkailukohteista kiinnostuneille. Matkalla tarvittavan sanaston opettelun lomassa opettaja Pauls Balodis kertoo Kuurinmaasta: Latvian länsirannikolta löytyy monenlaista kiinnostavaa nähtävää ja tehtävää. Tilaisuus sopii varsinkin kielen alkeet hallitseville, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita! Osallistujien on oltava seuran jäseniä, mutta myös uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Jäsenyys velvoittaa maksamaan jäsenmaksun 30 e/vuosi (opiskelijat 15 e). Tapahtuma itse on maksuton. Ilmoittautumiset: www.bit.ly/matkailulatvia

”Tämä on aivan mahtava tilaisuus päästä vähän kärryille latvian kielestä! Pauls on niin kärsivällinen, mutta päättäväinen ja etenee kivalla vauhdilla” kirjoitti latvianopiskelija Meeri Paulsin opettamasta syksyllä 2020 aloittaneesta latvian alkeiskurssista. ”Kurssi oli erinomaisesti laadittu, täysin tietämätön pääsi hieman jyvälle latvian kielestä ja Latviasta. Ammattilaisten työtä oli tämän kurssin laatiminen” kuvaili Arja seuran vuonna 2021 järjestämää Opi latviaa! -tilaisuutta, jossa Pauls kertoi latvian kielen perusteista. Olet tervetullut mukaan innostavaan, rentoon mutta samalla kiinnostavaan iltaan!

Olemme myös koonneet seuran nettisivuille linkkejä avuksi ja iloksi latvian opiskeluun. Löydät linkit täältä: https://www.rozentals-seura.fi/…/resursseja-latvian…/ Toivottavasti löydät sieltä kiinnostavaa luettavaa ja inspiraatiota kieliopintoihin!

Varaa paikkasi Matkailulatvia-tapahtumaan osoitteessa www.bit.ly/matkailulatvia
Lisätiedot sähköpostitse:info@rozentals-seura.fi.

Kuva Ventspilsin ulkoilmamuseosta: Reinis Hofmanis, Investment and Development Agency of Latvia.

Ei kommentteja

Kommentoi ensimmäisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *