Jäsenretki Fiskarsiin ja tapaaminen residenssitaiteilija Ingrīda Pičukānen kanssa

Vuoden 2016 residenssitaiteilija Rasma Pušpure esittelee työtään. Kuva Ivanda Jansone.

Rozentāls-seuran ja Olutsillan yhteisellä retkellä Fiskarsiin tutustut niin latvialaiseen nykytaiteeseen kuin Fiskarsin mainioon ruoka- ja juomatarjontaan. Rozentāls-seuran residenssitaiteilija Ingrīda Pičukāne kertoo työstään taiteilijatapaamisessa, minkä jälkeen nautitaan yhteinen lähiruokalounas. Halukkaille on tarjolla myös tutustumiskierros Ägräksen tislaamoon ja panimoon. Lue myös haastattelu Ingrīda Pičukānen työstä ja suunnitelmista maalata Fiskarsiin muraali eli seinämaalaus jossa yhdistyvät Latvian kansalliseepos Karhunkaataja, nuket sekä nykypäivän feminismi.

Retkipäivä on la 22.9..Lähtö Helsingistä tapahtuu klo 10 ja palaamme noin klo 19.Jäsenretki maksaa 30 e. Tislaamo-ja panimokierros, joka sisältää myös tastingit, maksaa 35 e. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Retkeläisillä on aikaa tutustua Fiskarsin näyttelyihin ja putiikkeihin. Kuva Ivanda Jansone.

Hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä Fiskarsiin ja takaisin, maukkaan lounaan ravintola Kuparipajassa (sis. pääruoka salaatteineen, kahvi/tee). Retkeläisille jää myös vapaata aikaa ennen Helsinkiin paluuta. Fiskarsin monipuolisiin mahdollisuuksiin voi tutustua täällä.
Ilmoittautuminen 14.9. mennessä jenni@rozentals-seura.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi, mikäli sinulla on erikoisruokavalio!