Jäsenretki residenssiohjelman näyttelyyn

Vuoden 2016 residenssitaiteilija Rasma Pušpure esittelee työtään. Kuva Ivanda Jansone.

Rozentāls-seuran residenssiohjelma on tuonut Suomeen ja Fiskarsiin jo 5 latvialaista luovan alan ammattilaista! Samalla se on tuonut seuran jäsenille upean mahdollisuuden tavata latvialaisia luovia tekijöitä Fiskarsin upeissa maisemissa. Jatkamme retkiperinnettä tänäkin vuonna ottaen huomioon koronaviruksen tuoman erikoisen tilanteen.

Retkellä Rozentāls-seuran residenssiohjelman näyttelyyn Raaseporin valokuvakeskuksessa  sekä Fiskarsiin tutustut niin latvialaiseen kulttuuriin kuin Fiskarsin mainioon ruoka- ja juomatarjontaan. Rozentāls-seuran residenssitaiteilija 2018 Ingrīda Pičukāne kertoo näyttelyä varten maalaamastaan muraalista taiteilijatapaamisessa Raaseporin valokuvakeskuksessa. Tämän jälkeen ajamme Fiskarsiin, jossa nautitaan yhteinen lounas Suomen vanhimmassa majatalossa, Fiskars Wärdshusissa.

Retkipäivä on la 26.9. Lähtö Helsingistä tapahtuu klo 10 ja palaamme noin klo 19. Jäsenretki maksaa 40 e Rozentāls-seuran jäsenille. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Retkeläisillä on aikaa tutustua Fiskarsin näyttelyihin ja putiikkeihin. Kuva Ivanda Jansone.

Hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä Karjaalle ja Fiskarsiin sekä takaisin Helsinkiin, osallistumisen taitelijatapaamiseen ja maukkaan lounaan ravintola Fiskars Wärdshusissa (pääruoka, jälkiruoka ja kahvi). Retkeläisille jää myös vapaata aikaa ennen Helsinkiin paluuta.

Ilmoittautuminen 18.9. mennessä maksamalla retkimaksu nettikaupassa. Lisätietoja antaa Jenni Kallionsivu. jenni@rozentals-seura.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi, mikäli sinulla on erikoisruokavalio!

Ingrīda Pičukānesta voi lukea lisää täältä.