Jäsenretki Fiskarsiin 17.9.

Rozentāls-seuran residenssitaiteilijaksi vuonna 2022 on valittu runoilija Krista Anna Belševica, josta voit lukea enemmän jutusta Ideat versovat taiteilijakylässä. Hänen runojaan on ilmestynyt suomeksi kokoelmassa Jos unohdat oman nimesi, jonka on suomentanut Annika Suna. Voit tutustua kirjaan tässä linkissä.

Perinteiseen tapaan seuran jäsenet tapaavat residenssitaiteilijan jäsenretkellä upeaan syksyiseen Fiskarsiin. Tänä vuonna järjestämme retken yhdessä Olutsillan kanssa, ja halukkaat voivat lisämaksusta tutustua Fiskarsin panimoon ja osallistua ohjattuun tastingiin.

Retkeläisillä on aikaa tutustua Fiskarsin näyttelyihin ja putiikkeihin. Kuva Ivanda Jansone.

Retkipäivä on la 17.9. Lähtö Helsingistä tapahtuu klo 10 ja palaamme viimeistään klo 19. Jäsenretki maksaa 40 e Rozentāls-seuran tai Olutsillan jäsenille. Panimokierros ja tasting maksaa 40 e, jolloin koko retken hinnaksi tulee 80 e. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Aloitamme retkipäivän ohjelman taiteilijatapaamisella, jossa Rozentāls-seuran residenssitaiteilija 2022 Krista Anna Belševica kertoo meille työstään. Tilaisuus on englanninkielinen, mutta tulkkaus suomeksi järjestyy tarvittaessa. Tämän jälkeen nautimme herkullisen lounaan (sis. pääruoka, lisukkeet ja kahvi) ravintola Pesulassa, minkä jälkeen alkaa joko panimokierros tai vapaa-aika kauniissa Fiskarsissa.

Ilmoittaudu retkelle tällä lomakkeella. Muistathan myös kertoa lomakkeella mahdollisesta erikoisruokavaliostasi! Lisätietoja retkestä saa Jenni Kallionsivulta, jenni@rozentals-seura.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuran kahdeksannelle jäsenretkelle Fiskarsiin!

Ei kommentteja

Kommentoi ensimmäisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *